VIDEO / Kjo e vajzë re befason: Mos më gjykoni! Është 23 vjet më i madh se unë, por i ka letrat sme intereson tjerat..

Prej disa muajsh jam lidhur me një burrë të martuar të cilin e njoha në fb,
Ai është 43 vjeç por është mjaft i mbajtur dhe simpatik.Ditën e parë që e takova,
U ulëm të pinim diçka në barin e hotelit ku kishim dhe vazhduam,Ma prezantoj edhe djalin e tij, pasi ishte i martuar ma hertet me nje te huaj siq me tha per letra.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *