Shqiptari nga Gjermania i cili po kërkon 500 punëtor, 3500 rroga fillestare, ja kushtet

Shqiptari nga Gjermania i cili po kërkon 500 punëtor, 3500 rroga fillestare, ja kushtet

Kosovari nga Gjermania ka kerkuar 500 puntore ne baushtell,pasi tashme jan hequr vizat aplikimi per vize pune nuk eshte problem, e gjitha ajo qfar duhet te beni eshte te plotsoni formularin me poshte dhe te dergoni ne numrin qe ju lem me poshte aplikimi vlen deri ne fund te vitit.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *