Prekese: Veterani Uck-s shet Hekura per kafshaten e gojes.Sami Lushtaku cuditet!

Jam Veli Morina, jam Veteran i Ushtrisë Qlirimtare te Kosoves së Brigades Mujë Krasniqi, kam dhene kontributin tem por tash ca muaj me ka dalur emri qe sjam veteran i vertet, e deshta te pyes kete komandantin mi kqyr keto dokumenta a jon te verteta ajo, njoftoj publikun qe jam Veteran kam mbetur pa punë i maj 5 antar të familjes tu mbledh kanaqe neper komunë te klines, dhe tash jam mbrenda listet si veteran i rrejshem, a i kam te gjitha dokumentet qe tregojn qe sjam veteran i rrejshem, per ata veteran qe jane te vertet si une e qe i kane emrat ne keto lista te rrejshme mos te keni dert ,sepse keto jane punte e politikes qe i bejne ata te flliqurit, videon mund ta shikoni posht ketij shkrimi.!\

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *