Përshëndetje burra te fort: Jam 23 vjeçare dhe jetoj ne Gjermani, dua te fejohem me një Shqiptar qe ka ketë

Jam që 15 vite këtu dhe një ditë mendova që të fejohem sepse edhe mua më erdhi dita që të jetoj jetën me një djalë, por nuk dua te martohem me gjithkend.Dua ta gjej një djalë nga Kosova, sepse prindërit e mi janë rritur atje dhe dua qe edhe unë ta gjej dikë sikur Nena ime qe ka jetuar jetën e lumtur me babain, shtypni hapësirën me poshtë për numrin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *