Pas s.ek sit, Rina Balaj nxjerr pamje in.tyme me mashkullin me të cilin kreu ma rrëdhënie kompania ia bën gjemen asaj.. (Video)

Reperja Rina Balaj ka publikuar një foto në rrjetet sociale pas aktit intim. Këngëtarja shihet krah një mashkulli të mbushur dhe me mjekër.“Foto pas s eksit,”- shkruan reperja krahas postimit.Foto e publikuar nga RinaS’e dimë nëse këtë foto reperja e ka publikuar pa dashje këtë foto, apo ka dashur të ndajë vërtet këtë gjë kaq i ntime me ndjekësit e saj në Instagram.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn Edit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *