o Albin Kurti, badihava shkove në Prekaz, aeroplanët e Serbisë po të sillen në Kosovë

Bashkëpartiaku i Ramës në këtë shkrim ka përmendur edhe dy marrëveshjet e arritura në Berlin me ndërmjetësimin e Richard Grenell. Sipas tij Kurti nuk e ka thënë asnjë fjalë për linjën ajrore Prishtinë-Begorad dhe për hekurudhën.

Sipas tij, lideri i VV’së nuk mundet që në mëngjes të shkojë e të përkulet para varrit të Adem Jasharit në Prekaz, e të lejojë që aeroplanët serbë të ulen pikërisht në aeroportin e Prishtinës që mbanë emrin e komandantit legjendar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *