Mos e humbisni : Genta Ismajli publikon vidjeo të ‘ng.0.ohta’ nga xhakuzi me të dashurin e saj

Genta Ismajli ka ndarë me ndjekësit e saj edhe një ditë dhe një nga çastet e saj të bukura me të dashurin turk.Këtë herë çifti kanë venodsur të shkojnë këtë herë në një vend më të nxehtë për të notuar e relaksuar dhe kanë zgjedhur majen e një hiteli dhe një pishinë të madhe me xhakuzi.Nga videot që Genta ka postuar, shihet se ajo ka pamje të një qyteti të tërë nga lartë.Por pastaj ajo i shkon ne krah atij dhe ai e kap nga mbrapa ku.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *