Kjo Eshtë Vajzë Nga Mitrovica Me Trupin Më Pro v0kzuezs Në Botë

Të gjithë i kemi parë dy bukuroshet e huaja Kim Kardashian dhe Anastasia Kvitko të cilat kanë tronditur botën me të pas met e tyre super sek si, por a ju ka shkuar ndonjëherë mendja që një shqiptare i`au kalon atyre? Së fundmi Gazeta Blic ka rënë në kontakt me bukuroshen shqiptare e cila quhet Bella dhe vjen nga Mitrovica por që jeton në Suedi.shtype relam€n dhe shiko vid€on e ketij shkrimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *