Google do të regjistrojë bisedat së shpejti?

Google së shpejti mund të lejojë përdoruesit të regjistrojnë biseda brenda aplikacionit Google Phone.

Kjo zbulohet nga të dhënat e faqes 9to5Google, si dhe nga testet e faqes XDA Developers.

Versioni i fundit i kësaj aplikacioni gjithashtu përfshin kodin që tregon jo vetëm ekzistencën e funksionit të përmendur, por edhe si mund të futet, dhe të jetë brenda ligjit. Për më tepër, transkriptimi i thirrjeve mund të aktivizohet.

Siç sugjeron XDA Developers, aplikacioni i telefonit do të tregojë një buton “rekord” gjatë çdo thirrje telefonike, pasi të zbatohet funksioni.

Shtypja e butonit fillon regjistrimin, dhe kjo ndoshta do të shkaktojë një “mohim” që do të njoftojë të dy palët se biseda është duke u regjistruar.

Këto karakteristika janë ende në fazën e testimit dhe nuk janë zbatuar. Kjo do të thotë se ato mund të shfaqen në versionet e ardhshme të aplikacionit Google Phone, por ka edhe mundësi që kjo të mos ndodhë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *