Ciilat janë ven det ku fem rrat “Vd e$sin” t’i pre kësh…

Ciilat janë ven det ku fem rrat “Vd essin” t’i pre kësh… Shumica e meshkujve shpesh pyesin se ku duhet prekur partneren, në mënyrë që t’ia mundësojnë të përjetojnë ekstazën. Në qoftë se nuk i dini dhjetë zona kryesore erogjene të femrave, po jua japim listën e tyre, do te mahniteni edhe vet dhe do mesoheni se ku kenaqen ato ti prekeni, patjeter duhet ti provoni ! Jo, në vend të parë nuk është.……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *