‘Çartet’ Shkendije Mujaj “A ka burr që nuk dorrëzohet na.tën me mua , të gjithë shum tdobët po jeni”

Shkendije Mujaj eshte nje nga emrat kryesor ne estraden shqiptare e cila me linjat trupore i kenaq te gjithe fansat e saj , ajo gjithashtu eshte nje nga femrat e para qe ka folur per temat tabu ne shqiperi , si ato marredh..eniet e, lidhjet si dhe shume te tjera per te dashuruarit.Keshtu se fundmi ne emision Kojshia Show ajo foli per jeten profesionale dhe private.Por ne nje moment ajo u nxeh dhe foli “A ka burr që nuk dorëzohet natën me mua , të gjithë shum tdobët po jeni.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *