Burri vendos ka mera në shtëpi për të parë gr.uan e tij, i vë du.art mbi kokë nga ajo që sheh…(VIDEO)

Ekzistojnë disa situata kur një personi i epet mundësia të bëjë diçka që nuk është domosdoshmërish i obliguar. Por ka edhe raste kur prania e tundimit është lehtësisht e arritshme, dhe mund të shkaktojë të dridhura tek një person, dhe të humbas kontrollin duke u dhënë në diçka që është e ndaluar.Një video e publikuar në mediet sociale po bën gjiron e botës, ku një mjeshtër i televizorëve ballafaqohet me një situatë të pakëndshme, kur një kliente e cila nuk është edhe aq e mbuluar e fton në shtëpi për t’i rregulluar televizorin.……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *