Atë që nuk ma ofr0i bur,ri ne Gjjermani ma ofr0i d0ktori! Kur me kapii ndihesha mir por pastaj..

Pershendetje quhem Adelina jetojm ne GJermani ,Neve u njoftuam si gjith bota ne fb dhe kishim disa takime dhe u U fejuam dhe kemi qëndruar të fejuar pothuajse një vit, sepse unë duhej ta kryeja fakultetin. Studioja Letërsinë. Gjithçka shkonte mirë me burrin tim dhe sot e kësaj dite shkon gjithçka mirë, sepse ai nuk e di se çfarë i kam bërë unë dy vjet me radhë. Nuk e di dhe asnjëherë nuk e kam vendosur nëse duhet t’i tregoj dhe sa herë që e shoh burrin tim më vjen rëndë që jam gruaja e tij. Një bashkëshorte e mirë nuk duhet të tradhtojë kurrë, sepse,.,shtj,yp viidjeo rek.almen me pos.ht per te va,zhdrua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *