As me truproje, as me xhipa luksi, ministri i shëndetësisë shkon në punë

Ndërsa, dallimi i dytë janë ministrat modest e të thjeshtë sikur Dr. Arben Vitia, të cilët sigurisht do të jenë racional dhe kursimtar gjatë qeverisjes. Për të ndërtuar politika “nga poshtë lart”, sikurse ka premtuar Kryeministri Kurti, si parakusht duhet të jenë të tillë ministra si Arbeni, e vepruar nëpër ambiente sikurse gjithë qytetarët e Kosovës, dhe jo në zyre e ambiente luksoze, makina luksoze, paga luksoze.shtype relamen dhe shiko videon dhe merr pamjet qe ne i kemi publikuar per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *