Artistja Rudina Tregon Kur Ka Humbur Vir jërinë Dhe Vendin Më Të Quditshëm Ku E Ka Bërë (Video)

Aktorja e humorit Rudina Dembacaj njihet për deklaratat e saj në publik aspak të ko mpl eksuara.Natyra e saj e drejtpërdrejtë dhe e çiltër e ka kthyer në një prej moderatorëve më të pëlqyera për publikun shqiptar. Në emisionin “Pop Culture”, Rudina ka treguar se në çfarë moshe e ka humbur vir gjër inë dhe vendin më të çudi tshëm ku ka kryer shtype hap siren qe eshte nder kete shkrim.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *