Albani shkoj në Gjermania u martua për letra, do te habiteni nga ajo qe i ndodhi…

Përshendetje jom nje fans i juaj dhe ju kom percjell shum.. dhe ne kohen e fundit e shoh qe postoni edhe lajme dhe deshta tju tregoj nje histori temen qe me ka ndodh!… isha 18 vjeqar dhe jetoja ne Kosovë, por si shumica qe jetojn ne kosovë deshira ime ishte qe te iki nga kosova dhe te dal ne gurbet por me shum ne GJERMANI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *